WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 2.0 TDI quattro 163PK
Bouwjaar 06-2011 - 04-2015

Stabilisatorstangen AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q3
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 270704
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
binnen Ø: 18,5 mm
inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
Ø: 20,7 mm
buiten Ø : 43,5 mm
lengte: 40,0 mm
gewicht : 0,10 kg
61% KORTING
10,20
26,15
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 22

Stabilisatorstangen voor uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI quattro bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, Jurid, ATE, Bosch, Pagid, Lucas, Zimmermann en Brembo Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de AUDI Q3 (8UB, 8UG) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPONTIACDAFMASERATI. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons.