WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 Spyder 5.2 FSI quattro 560PK
Bouwjaar 11-2011 - 07-2015

Stabilisatorstangen AUDI R8 Spyder (427, 429) 5.2 FSI quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke AUDI R8 Spyder (427, 429) 5.2 FSI quattro heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI R8 Spyder (427, 429) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNJAGUARDAFAUDILANCIA. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.