Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 520 i 184PK
Bouwjaar 09-2011 - 10-2016

Stabilisatorstangen BMW 5 (F10) 520 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 (F10) 520 i bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISSANGYONGJAGUARHONDA.