WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 525 d 218PK
Bouwjaar 09-2011 - 10-2016

Stabilisatorstangen BMW 5 (F10) 525 d

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 (F10) 525 d bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (F10). Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Textar Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIROVERPEUGEOTBEDFORD.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.