WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 528 i 245PK
Bouwjaar 09-2011 - 10-2016

Stabilisatorstangen BMW 5 (F10) 528 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 (F10) 528 i bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (F10). Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.