WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 530 i 272PK
Bouwjaar 05-2011 - 06-2013

Stabilisatorstangen BMW 5 (F10) 530 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 (F10) 530 i bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDAEWOOLDVPEUGEOTMASERATI. Wij controleren altijd bij de BMW 5 (F10) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.