WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (F11) 528 i xDrive 245PK
Bouwjaar 09-2011 - 02-2017

Stabilisatorstangen BMW 5 Touring (F11) 528 i xDrive

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de BMW 5 Touring (F11) 528 i xDrive dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 Touring (F11) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUVOLVODODGESUZUKIIVECO. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.