Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (F11) 530 i 272PK
Bouwjaar 07-2011 - 06-2013

Stabilisatorstangen BMW 5 Touring (F11) 530 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de BMW 5 Touring (F11) 530 i dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke BMW 5 Touring (F11) heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw BMW bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTPONTIACSAABFORDDODGEHYUNDAI. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.