WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (F11) 550 i 408PK
Bouwjaar 09-2010 - 06-2013

Stabilisatorstangen BMW 5 Touring (F11) 550 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 5 Touring (F11) 550 i bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATCITROENKIALADA.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 Touring (F11).