WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 6 Cabriolet (F12) 640 d 313PK
Bouwjaar 09-2011 - 06-2018

Stabilisatorstangen BMW 6 Cabriolet (F12) 640 d

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 6 Cabriolet (F12) 640 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw BMW 6 Cabriolet (F12) bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en TRW Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.