WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD 322PK
Bouwjaar 09-2011 - heden

Stabilisatorstangen CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD past. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESMARTMERCEDES-BENZ.

Stabilisatorstangen voor uw CADILLAC CTS Coupé bestellen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.