Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SRX 3.0 AWD 270PK
Bouwjaar 01-2009 - heden

Stabilisatorstangen CADILLAC SRX 3.0 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC SRX 3.0 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw CADILLAC SRX bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.