WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPY Bestelwagen 2.0 HDi 95 98PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

Stabilisatorstangen CITROEN JUMPY Bestelwagen 2.0 HDi 95

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bendix, Textar en Pagid Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstangen voor uw CITROEN JUMPY Bestelwagen 2.0 HDi 95 bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFERRARIGMCIVECO. Elke CITROEN JUMPY Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.