Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN XSARA PICASSO 2.0 HDi 90PK
Bouwjaar 12-1999 - 12-2011

Stabilisatorstangen CITROEN XSARA PICASSO (N68) 2.0 HDi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw CITROEN XSARA PICASSO (N68) 2.0 HDi bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de CITROEN XSARA PICASSO (N68) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPLYMOUTHSUZUKILAND ROVER. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.