Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO KORANDO 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 01-1999 - heden

Stabilisatorstangen DAEWOO KORANDO (KJ) 2.9 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw DAEWOO KORANDO (KJ) 2.9 TD bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO KORANDO (KJ) past. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.