WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU SIRION 1.0 Vierwielaandrijving 69PK
Bouwjaar 01-2010 - heden

Stabilisatorstangen DAIHATSU SIRION (M6_) 1.0 Vierwielaandrijving

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Stabilisatorstangen voor uw DAIHATSU SIRION (M6_) 1.0 Vierwielaandrijving bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIHATSU SIRION (M6_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.