Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FERRARI
Gekozen auto:FERRARI 360 3.6 Modena 400PK
Bouwjaar 03-1999 - 03-2005

Stabilisatorstangen FERRARI 360 (F131) 3.6 Modena

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw FERRARI 360 (F131) 3.6 Modena bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FERRARI 360 (F131) komen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij controleren altijd bij de FERRARI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUFIATSMART. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.