WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT CROMA 1.9 D Multijet 136PK
Bouwjaar 12-2005 - heden

Stabilisatorstangen FIAT CROMA (194_) 1.9 D Multijet

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASEATPONTIACBMWTOYOTACHRYSLER. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de FIAT CROMA (194_) 1.9 D Multijet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT CROMA (194_) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.