WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 04-1998 - 04-2002

Stabilisatorstangen FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 1.9 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 1.9 TD bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.