WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 1.9 TD 82PK
Bouwjaar 03-1994 - 04-2002

Stabilisatorstangen FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 1.9 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 1.9 TD past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLVW VOLKSWAGENKIASMART.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (230_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.