WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.8 D 87PK
Bouwjaar 05-1998 - 04-2002

Stabilisatorstangen FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 2.8 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Elke FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) 2.8 D heeft een eigen VIN-nummer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT DUCATO Bestelwagen (230_) past. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWINFINITIPEUGEOTAUDI. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.