WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 120 Multijet 2,3 D 4x4 120PK
Bouwjaar 03-2010 - heden

Stabilisatorstangen FIAT DUCATO Bestelwagen (250_, 290_) 120 Multijet 2,3 D 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (250_, 290_) 120 Multijet 2,3 D 4x4 bestellen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke FIAT DUCATO Bestelwagen (250_, 290_) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Lucas, Pagid, Bendix, Jurid, Textar, Rofren en TRW Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.