WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis 120 Multijet 2,3 D 4x4 120PK
Bouwjaar 03.2010 - heden

Stabilisatorstangen FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (250_, 290_) 120 Multijet 2,3 D 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (250_, 290_) 120 Multijet 2,3 D 4x4 bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (250_, 290_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLADAINFINITIOLDSMOBILEBMW.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.