WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT MAREA 1.9 JTD 105 105PK
Bouwjaar 12-1998 - 12-2002

Stabilisatorstangen FIAT MAREA (185_) 1.9 JTD 105

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT MAREA (185_) 1.9 JTD 105. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT MAREA (185_) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Je kunt bij ons betalen via Creditcard