Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT MAREA 2.4 JTD 130 130PK
Bouwjaar 04-1999 - 05-2002

Stabilisatorstangen FIAT MAREA (185_) 2.4 JTD 130

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT MAREA (185_) 2.4 JTD 130 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT MAREA (185_) past. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERISUZUFORD. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.