WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT MAREA Weekend 2.4 JTD 130 130PK
Bouwjaar 04-1999 - 05-2002

Stabilisatorstangen FIAT MAREA Weekend (185_) 2.4 JTD 130

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw FIAT MAREA Weekend (185_) 2.4 JTD 130 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT MAREA Weekend (185_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEISUZUCITROENLDVLINCOLN. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.