WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD C-MAX 1.6 TDCi 101PK
Bouwjaar 02-2007 - 09-2010

Stabilisatorstangen FORD C-MAX (DM2) 1.6 TDCi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD C-MAX (DM2) 1.6 TDCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Stabilisatorstangen voor uw FORD C-MAX (DM2) bestellen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAPEUGEOTLAMBORGHINIFERRARI. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.