Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD C-MAX 2.0 TDCi 133PK
Bouwjaar 02-2007 - 09-2010

Stabilisatorstangen FORD C-MAX (DM2) 2.0 TDCi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Stabilisatorstangen voor uw FORD C-MAX (DM2) 2.0 TDCi bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD C-MAX (DM2). Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.