WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD C-MAX II 1.6 Flexifuel 120PK
Bouwjaar 02-2011 - heden

Stabilisatorstangen FORD C-MAX II (DXA/CB7, DXA/CEU) 1.6 Flexifuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD C-MAX II
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 271612
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
binnen Ø: 23,5 mm
inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
buiten Ø : 52,0 mm
lengte: 48,0 mm
63% KORTING
11,47
31,-
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 20
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Elke FORD C-MAX II (DXA/CB7, DXA/CEU) 1.6 Flexifuel heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Stabilisatorstangen voor uw FORD C-MAX II (DXA/CB7, DXA/CEU) bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.