WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 1.7 70PK
Bouwjaar 12-1974 - 08-1977

Stabilisatorstangen FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 1.7 bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Je kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal, Creditcard en AfterPay Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNBMWDAIMLER. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de FORD GRANADA (GGTL, GGFL) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.