WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO II Sedan 2.5 ST 200 205PK
Bouwjaar 05-1999 - 09-2000

Stabilisatorstangen FORD MONDEO II Sedan (BFP) 2.5 ST 200

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Elke FORD MONDEO II Sedan (BFP) 2.5 ST 200 heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANCADILLACLEXUSFORDJAGUAR.

Stabilisatorstangen voor uw FORD MONDEO II Sedan (BFP) bestellen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.