WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.2 TDCi 100PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstangen voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGVAUXHALLLANCIAFERRARILINCOLNLAMBORGHINI. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Textar, Lucas, ABS, Bendix, Bosch, Jurid, TRW, Pagid en ATE