WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.2 TDCi RWD 125PK
Bouwjaar 09-2011 - 12-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi RWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.2 TDCi RWD bestellen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.