Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 2.2 TDCi RWD 125PK
Bouwjaar 09-2011 - 12-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) 2.2 TDCi RWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) 2.2 TDCi RWD heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISEATLOTUSKIALADA.

Stabilisatorstangen voor uw FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.