WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.2 TDCi 125PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Stabilisatorstangen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi bestellen

Elke FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.