WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.2 TDCi 4x4 125PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi 4x4. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASAABNISSANFIATIVECO. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Stabilisatorstangen voor uw FORD bestellen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.