WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.2 TDCi RWD 155PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2014

Stabilisatorstangen FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi RWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.2 TDCi RWD bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARIVECOLAMBORGHINI. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _). Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.