WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VIII Sedan 1.8 EXS Flex 140PK
Bouwjaar 11-2006 - heden

Stabilisatorstangen HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA) 1.8 EXS Flex

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen achterzijde, rechts

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAOLDSMOBILEHONDAJAGUAR. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA) 1.8 EXS Flex komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA). Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Stabilisatorstangen voor uw HONDA bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.