WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XF 3.0 243PK
Bouwjaar 03-2008 - 04-2015

Stabilisatorstangen JAGUAR XF (X250) 3.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERDAFDACIAPLYMOUTHAUDILANCIA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR XF (X250) 3.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Stabilisatorstangen voor uw JAGUAR XF (X250) bestellen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.