WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK Cabriolet 4.2 XKR 426PK
Bouwjaar 08-2006 - 07-2014

Stabilisatorstangen JAGUAR XK Cabriolet (X150) 4.2 XKR

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw JAGUAR XK Cabriolet (X150) 4.2 XKR bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JAGUAR XK Cabriolet (X150) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUGMCFIATMG. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, Rofren, Lucas, Pagid, Jurid en Brembo

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.