WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK Coupé 4.2 XKR 426PK
Bouwjaar 08-2006 - 07-2014

Stabilisatorstangen JAGUAR XK Coupé (X150) 4.2 XKR

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Stabilisatorstangen voor uw JAGUAR XK Coupé (X150) 4.2 XKR bestellen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR XK Coupé (X150), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.