Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PRIDE 1.3 i 69PK
Bouwjaar 01-1990 - 05-1997

Stabilisatorstangen KIA PRIDE (DA) 1.3 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLDVMITSUBISHI. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en PayPal Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe veren.

Stabilisatorstangen voor uw KIA PRIDE (DA) 1.3 i bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA PRIDE (DA). Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.