WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.5 73PK
Bouwjaar 01-1995 - 12-2005

Stabilisatorstangen LADA 110 (2110) 1.5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw LADA 110 (2110) 1.5 bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA 110 (2110), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIADODGEFERRARI. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.