Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.5 78PK
Bouwjaar 01-1995 - 12-2005

Stabilisatorstangen LADA 110 (2110) 1.5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA 110 (2110) 1.5 komen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Stabilisatorstangen voor uw LADA 110 (2110) bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSNISSANFIATPORSCHE.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.