WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 2.0 i 150PK
Bouwjaar 08-1996 - 07-2000

Stabilisatorstangen LADA 110 (2110) 2.0 i

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERBEDFORDSAABOPEL. Elke LADA 110 (2110) 2.0 i heeft een eigen VIN-nummer. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw LADA 110 (2110) bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, iDeal en overboeking Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.