WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 111 1.5 79PK
Bouwjaar 10-2000 - 09-2004

Stabilisatorstangen LADA 111 (2111) 1.5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Stabilisatorstangen voor uw LADA 111 (2111) 1.5 bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA 111 (2111), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.