Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Sedan 1.6 84PK
Bouwjaar 01-2010 - 12-2013

Stabilisatorstangen LADA KALINA Sedan (1118) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw LADA KALINA Sedan (1118) 1.6 bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA KALINA Sedan (1118) past. Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDODGESKODALANCIA. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.