WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NADESCHDA 1.7 79PK
Bouwjaar 12-1997 - 12-2006

Stabilisatorstangen LADA NADESCHDA (2120) 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stabilisatorstangen voor uw LADA NADESCHDA (2120) 1.7 bestellen

Wij controleren altijd bij de LADA NADESCHDA (2120) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.