100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA PRIORA Sedan 1.6 98 PK
Bouwjaar 04.2007 - 07.2018

Stabilisatorstangen LADA PRIORA Sedan (2170) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAPORSCHEINFINITIMERCEDES-BENZISUZU.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA PRIORA Sedan (2170_) 1.6. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Stabilisatorstangen voor uw LADA PRIORA Sedan (2170_) bestellen

Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal, MisterCash en Creditcard Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.