WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DEDRA SW 1.6 16V 103PK
Bouwjaar 01-1996 - 07-1999

Stabilisatorstangen LANCIA DEDRA SW (835_) 1.6 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA DEDRA SW (835_) 1.6 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA DEDRA SW (835_). De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Stabilisatorstangen voor uw LANCIA bestellen

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.